друкувати


Чим будуть займатися після відставки міністри

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-03-04 12:50:05
Міністри уряду, який був відправлений у відставку 3 березня, розповіли, чим будуть займатися після відставки.

"Відпочину, я вже давно не відпочивала. Хочу побути зі своєю мамою, крім того, у мене дві доньки, старша 30 квітня виходить заміж, так що я буду готуватися до весілля", - розповіла міністр соцпраці Людмила Денисова.

Голова Держкомпідприємництва Олександра Кужель відправиться на курорт. "Дуже хочеться погрітися тиждень-два на сонці. Я найбільше люблю Словенію, курорт Рогашка Слатіна: там унікальна вода, яка дозволяє за два тижні провести повне очищення організму", - заявила вона.

"Приділити більше уваги онукам: їх у мене три - трьох, восьми і 11 років. І буду працювати: я президент аналітичного центру Академія - так що буду аналізувати роботу нового уряду", - додала Кужель.

У відпустку має намір відправитися і заступник міністра юстиції Євген Корнійчук: "Хочу наступного тижня з'їздити із сином Данилком у Єгипет. Йому 4,5 року, дотепер я не міг приділяти йому багато часу".

Міністр охорони здоров'я Василь Князевич повідомив журналістам, що після відставки буде вирощувати овочі та квіти, якщо "такі як він" не потрібні державі.

"А я буду садити капусту, як Черчілль. Якщо чесно, то хочу написати докторську дисертацію про соціально-економічні аспекти реформування комунального господарства, за два роки я зібрав багато матеріалів. Буду незалежним експертом", - заявив міністр ЖКГ Олексій Кучеренко.

Міністр спорту Юрій Павленко заявив, що захистив кандидатську дисертацію з філософії на тему "Антропологічні вимірювання ідеології". "Тепер займусь докторською. Але це, швидше, розвага. Робота? Є пропозиції і по бізнесу, і з політики, але я поки не знаю, чим займуся. Буду більше часу проводити з родиною. Знаєте, в мене вже було сім або вісім відставок - так що для мене це не вперше, я знайду чим зайнятися ", - сказав Павленко.

Нагадаємо, 3 березня Верховна рада підтримала резолюцію про винесення недовіри уряду Тимошенко. Це рішення підтримали 243 з 286 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.

Після цього голосування прем'єр-міністр висловила намір піти у відпустку і доручити першому віце-прем'єру Турчинову виконувати обов'язки глави уряду. Разом з тим, більшість членів уряду підтвердили, що мають намір продовжити виконувати свої обов'язки до призначення нового складу Кабміну.

Джерело: ТСН
Обговорити на форумі