друкувати


В.Янукович за розділення постів глави КМДА і мера

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-03-04 11:51:41
Заступники мера Києва Леоніда Черновецького припускають, що незабаром президент Віктор Янукович ініціює прийняття "Закону про столицю", який припускає розділення постів глави КМДА і мера.

Таким чином, багато управлінців мерії можуть втратити свої посади, пише "Сегодня".

"Незрозуміло, що взагалі з нами буде. Після зміни Кабміну президент явно візьметься за нас, адже опитування показують 85% недовіри городян", - розповів виданню один із заступників Черновецького.

"Якщо змінять главу КМДА, можуть змінити і всіх замів, і начальників управлінь. Боюся, нам і місця не дістанеться", - сказав інший заступник.

Що ж до можливих виборів то до осені це питання не стоятиме.

"Багато що залежить від поведінки самого Черновецького. Зараз він робить багато помилок - ринки, посольства. Терпіння може луснути. І тоді - перевибори, але до осені питання на порядку не постане", - сказав газеті народний депутат від ПР Василь Горбаль.

У вівторок Президент України Віктор Янукович відмінив указ свого попередника Віктора Ющенка про призначення мера Києва Леоніда Черновецького членом Вищої ради юстиції замість Степана Гавриша.

У цьому указі Янукович підтвердив повноваження члена Вищої ради юстиції Гавриша.

Як повідомлялося, Ющенко своїм указом N 262/2010 від 24 лютого 2010 року "Про призначення члена Вищої ради юстиції" призначив главу Київської міськадміністрації Леоніду Черновецького членом Вищої ради юстиції замість Гавриша.

Джерело: Газета.ua
Обговорити на форумі