друкувати


У Hyundai проблеми з Sonata

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-02-24 04:09:19
Слідом за скандалами навколо японських автомобілів провідний південнокорейський автовиробник Hyundai оголосив у середу про відкликання для ремонту 2011 автомашин марки Sonata у зв'язку з дефектами дверей.

Усуненню виявлених конструктивних недоліків підлягають автомобілі фірми Hyundai, продані в США і Південної Кореї. Як повідомили представники цієї фірми, у цих автомобілів можуть при відкритті передніх дверей виникнути проблеми з дверними замками седанів, які користуються великою популярністю в усьому світі, повідомляє Взгляд.

Виявлений дефект може торкнутися приблизно 1300 автомобілів, вже проданих споживачам, повідомив Майлс Джонсон, який представляє інтереси американського філії Hyundai. Всі 2011 седанів Sonata зійшли з конвеєра заводу в Монтгомері, штат Алабама, що належить Hyundai, повідомило в зв'язку з цим агентство Ренхап.

Проблеми у Hyundai виникли на тлі грандіозного скандалу навколо японської корпорації Toyota, яка змушена зараз відкликати для усунення виявлених заводських дефектів близько 8,5 млн автомобілів.

При цьому президенту японської корпорації доведеться давати покази щодо безпеки своєї продукції законодавцям американського конгресу.

Обговорити на форумі