друкувати


На Прикарпатті складають список ворогів України...

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-02-19 10:18:44
Івано-Франківський центр адвокації громадських ініціатив готує до опублікування імена прикарпатців, які, на їхню думку, стали ворогами України, не підтримавши демократичні вибори. До реєстру потрапляють і народні депутати.

"Опублікуємо в Інтернет виданнях, в газетних виданнях. Най люди читають і знають, хто є тими зрадниками, які спочатку агітували голосувати проти всіх, не йти на вибори, а тепер поспішають в опозицію до Януковича. А чого тепер? Їм залишається тільки з ним об’єднатися, з новим Президентом, бо все, що можна, вони вже зробили, на зло своїй державі, - говорить один із членів адвокації громадських ініціатив Андрій Микитин.

Список наразі ще не повний. Але перші імена, які у ньому будуть вже відомі.

Це Микола Палійчук – голова Івано-Франківської адміністрації. Чиновник заявляв громадськості, що на другому турі виборів не підтримує жодного кандидата. Зіновій Бойчук – секретар міської ради Івано-Франківська від БЮТ, який писав, що Тимошенко жидівка.

Народні депутати від "Нашої України" Зіновій Шкутяк та Микола Круць - виходець з Прикарпаття, який голосував у Парламенті за зміни до Закону про вибори, що дало можливість розпочати вибори без кворуму. Місцеві депутати, які не підписалися у підтримці Юлії Тимошенко.

"Через те, що оці особи агітували не йти на вибори, Івано-Франківщина не додала Тимошенко 200 тисяч голосів, цим скористався Янукович, - додає Микитин. - Хотіли до Списку відправити і Ющенка. Він недавно розказував, що Тимошенко його найбільша помилка за 5 років. Але думаю, що най до ворогів його внесуть, у рідній Хоружівці. Нам і своїх "героїв" вистачає. Робимо ми все це з однією метою, аби через кілька років, ці самі люди рвучись до влади, не розповідали, які вони білі і пухнасті, і як борються за демократію".

Центр громадських ініціатив був створений на базі Івано-Франківського громадського об’єднання "Наше місто", в травні 2006 року. У нього входить більше як 20 громадських організацій. Займається розробкою програмам розвитку і розбудови обласного центру.

Автор: Вікторія ЦИМБАЛІСТА, Газета.ua
Обговорити на форумі