друкувати


Ющенко переконаний, що Тимошенко визнає результати виборів президента

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-02-16 02:50:11
Президент Віктор Ющенко переконаний, що Юлія Тимошенко визнає результати виборів президента, якщо Віктор Янукович запропонує їй посаду прем’єр-міністра. Про це він заявив сьогодні на прес-конференці.

"Якщо завтра Янукович запропонує Тимошенко посаду прем’єр-міністра. Завтра ж до вечора будуть визнані результати виборів - президент Януковича, відкликані всі судові справи і вічне кохання. Тому, що їх об’єднує одна мета – представляти себе у владі", - сказав президент, повідомляє Газета.ua.

При цьому він вважає, що вихід у другий тур президентських виборів Тимошенко та Януковича є найкращим з 1991 року російським варіантом розвитку політичних подій в Україні.

За словами Ющенка, у першому турі він змагався більше не з Януковичем, а з Тимошенко. На його переконання, на сьогодні найбільш залежною політичної фігурою є Тимошенко.

Він також повідомив, що для нього другий тур не мав принципового значення для держави.

"Я переконаний, що вихід у другий тур Тимошенко і Януковича це найкращий російський проект з 1991 року", - заявив він. За його словами, "ці люди" обов’язково знайдуть себе у цій політиці.

Обговорити на форумі