друкувати


Яценюк готується до дострокових парламентських виборів?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-02-16 09:15:40
"Щиро вам дякую" — плакати з таким написом і зображенням 35-річного Арсенія Яценюка розвісили по Україні. У Полтаві вздовж центральної вул. Жовтневої таких близько 20. Лідер "Фронту змін" зображений на білому тлі в чорному піджаку. Знизу підпис "Арсеній".

Дві жінки, років 50-ти звертають увагу на рекламу.

— Що це Яценюк і досі висить? Чого його не зняли? — питає одна з них.

— Мабуть, із виборів забули, — припускає друга.

— Дивись-дивись, — крутить головою в обидва боки перша. — Як кіноактьор! І з того боку, і з цього висить. Певно, хоче, щоб про нього не забували.

— Мета цієї інформаційної кампанії — подякувати за підтримку своїм прихильникам, адже в першому турі виборів за Арсенія Яценюка проголосувало майже 2 мільйони виборців, — каже керівник прес-служби "Фронту змін" Оксана Макаренко, 35 років. — Виборча кампанія завершилася. Проте Арсеній Яценюк, створивши політичну партію і розбудовуючи її, звертається до громадян, щоб вони не втрачали віру. Усе тільки починається. Тому текст подяки лідера партії вирішили розмістити у світлій кольоровій гамі, що символізує світлі наміри і плани щодо майбутнього країни.

Політолог Михайло Басараб, 32 роки, вважає, що Яценюк розвісив плакати, бо готується до можливих дострокових парламентських виборів:
— Ця президентська кампанія була для нього тільки початком. Він має серйозні сподівання на наступні вибори. Тим більше що парламентські будуть скоро.

Автор: Наталія ВІСИЧ, Газета.ua
Обговорити на форумі