друкувати


Судове опротестовування результатів ІІ туру безперспективне

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-02-13 05:08:34
Народний депутат Андрій Портнов вважає безперспективним судове опротестовування результатів другого туру президентських виборів в Україні, і склав з себе повноваження з подальшого ведення відповідної юридичної кампанії з боку БЮТ, повідомило "Дзеркалу тижня" близьке до Портнова джерело.

За інформацією джерела, Портнов і близькі до нього експерти в питаннях юриспруденції вважають, що успішно опротестувати результати другого туру виборів в суді та провести повторні вибори неможливо.

"Плюс визнання виборів Заходом, НАТО, ЄС, ОБСЄ, привітання Обами… Треба цілком втратити зв’язок із реальністю, щоб демонстративно не помічати таких очевидних речей", — уточнює джерело з оточення Андрія Портнова.

При цьому, за даними джерела, подібну позицію розділяють далеко не всі в БЮТ. Опоненти Портнова, які входять до так званої "групи Онопенка", зокрема, народні депутати Катеринчук і Власенко, за словами джерела, "взяли в оборот лідера й повністю дезінформували керівництво фракції" стосовно судових перспектив можливого скасування результатів другого туру виборів.

Джерело: Газета.ua
Обговорити на форумі