друкувати


Генсек НАТО заявив, що вибори були вільними, чесними і демократичними

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-02-12 11:51:45
Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен привітав Віктора Януковича з обранням на пост президента України. Про це повідомили у прес-службі Північноатлантичного альянсу.

"Від імені НАТО я тепло вітаю Януковича з його обранням президентом України. Вибори були вільними, чесними і демократичними, зразковими для всього регіону", - заявив Фог Расмуссен.

"НАТО віддане поглибленню нашого стратегічного партнерства з Україною, включаючи у тому числі допомогу, де можливо, у зусиллях України в галузі здійснення реформ, і я особисто сподіваюсь на тісні контакти з Президентом Януковичем", - додав Генсек НАТО.

Як повідомлялося, за попередніми даними Центральної виборчої комісії, Віктор Янукович у другому турі виборів набрав 48,95% голосів виборців, Юлія Тимошенко – 45,47%.

Нагадаємо, 11 лютого відбулася телефонна розмова між президентом США Бараком Обамою та кандидатом у президенти України Віктором Януковичем, під час якої президент США привітав Януковича з перемогою на виборах президента України і висловив високу оцінку рівню розвитку демократії в Україні.

Також резидент Євросоюзу Герман Ван Ромпай привітав Віктора Януковича з обранням президентом України.

Джерело: ТСН
Обговорити на форумі