друкувати


Люди - це прибульці з космосу

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-02-05 03:43:34
Всі люди, що живуть на планеті Земля, є нащадками інопланетян. Провідний британський вчений стверджує, що людство в сучасному його вигляді є спадкоємцем представників різних інопланетних рас - "іноземцями космічного простору".

Професор Чандра Вікрамасінг з Університету Кардіффа за результатами свого дослідження зробив цей "революційний" висновок, звіт про який наводиться у матеріалі британського видання The Telegraph, повідомляє Освітній портал.

Астробіолог Вікрамасінг вважає, що життя на землю занесла комета, яка до цього "побувала" на Місяці. Він стверджує, що мікроби, що попали з віддалених космічних глибин на поверхню Землі, послужили основою для пізнішого розвитку видової різноманітності.

Теорія професора з Кардіффа, за якою життя як таке передається від планети до планети впродовж багатьох мільярдів років, опублікована на сторінках Міжнародного астробіологічного журналу Кембріджського університету.

"Ми всі нащадки інопланетян. Різних. Ніхто не знає як піщинки і атоми подорожують по всесвіту і як вони потрапляють на ту або іншу планету даючи життю зародитися", - вважає Вікрамасінг.

При цьому професор підкреслює, що його теорія в жодному разі не пояснює загальне зародження життя у Всесвіті. Вікрамасінг підкреслив, що він також підтримує теорію "панспермії" відомого астробіолога сера Фреда Хойла.

Обговорити на форумі