друкувати


За Тимошенко на Коломийщині агітують держслужбовці?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-02-04 03:55:49
Незаконне звернення сільських та селищних голів до мешканців Коломийського району опубліковано у місцевій пресі, повідомили у Коломийській районній організації Єдиного Центру.

У Коломийській газеті "Вільний голос" за 29 січня 2010 року опубліковано звернення голів сільських та селищних рад до виборців Коломийського району.

Як повідомили у Коломийській районній організації Єдиного Центру, у зверненні міститься далеко не нейтральний заклик до народу виконати свій громадянський обов’язок і проголосувати на виборах 7 лютого, а пряма політична агітація за одного з кандидатів у Президенти, а саме за Юлію Тимошенко.

Коломийські єдиноцентристи зауважили, що сільські та селищні голови, як державні службовці, не мають згідно закону права агітувати за того чи іншого кандидата. "У кулуарах говорять, що посадовців змусили підписатись під цим зверненням, - повідомили в офісі коломийського Єдиного Центру. - Ми уже неодноразово пересвідчувались, що Тимошенко використовує усі можливі засоби впливу на думку громадськості і ще раз отримали приклад того, що принцип "на війні всі засоби хороші" Тимошенко застосовує у повну силу, не зважаючи на те законними вони є чи ні".

Джерело: БРІЗ
Обговорити на форумі