друкувати


Чи знав Луценко про листівки "СтопЗЕК"?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-01-27 06:06:01
Депутат фракції Партії регіонів Микола Присяжнюк сумнівається у тому, що агітаційні матеріали "Народної самооборони", які дискредитують Віктора Януковича, виготовлялися з відома лідера "НС" Юрія Луценка.

"Я не думаю, що агітаційні матеріали, які дискредитують нашого кандидата в президенти, виготовлялися з відома лідера "Народної самооборони", - сказав депутат на прес-конференції у середу в Житомирі, повідомляє Газета.ua.

За його словами, навряд чи Луценко зацікавлений таким чином стимулювати свою відставку з поста міністра внутрішніх справ.

Присяжнюк повідомив також, що у вівторок він розмовляв з керівником виборчого штабу Юлії Тимошенко в житомирському регіоні, народним депутатом Сергієм Пашинським, який підтвердив, що ніяких провокацій з їх боку не буде.

При цьому виготовлення і спробу розповсюдження агітаційних матеріалів, які дискредитують Януковича, він назвав неузгодженими діями з боку "Народної самооборони".

"Хоча, як відомо, керівник "Народної самооборони" публічно підтримує Тимошенко", - підкреслив Присяжнюк.

Відповідаючи на питання, яким чином стало відомо, що в житомирський штаб "Народної самооборони" завезли 15 тонн агітаційних матеріалів невідомого походження, Присяжнюк зіслався на анонімний дзвінок.

"Регіонал" додав також, що зараз склад "Народної самооборони", де зберігаються стікери і листівки, які стали причиною конфлікту, опечатаний. Його охороняють міліціонери.

Нагадаємо, що учора увечері між "Народною самообороною" і Партією регіонів виник конфлікт з приводу партії листівок, виявлених в житомирському представництві "Народної самооборони".

"Самооборона" заявила про напад нардепів від Партії регіонів на житомирське представництво, які нібито перекрили своїми машинами вулицю, "викидали документи, влаштували обшук і погром".

Натомість в ПР відзначили, що на складі "Народної самооборони" в Житомирі було виявлено 15 тонн листівок з антирекламою кандидата на пост президента Януковича.

Зміст листівок був наступним: "Янукович - це кінець України, "Не віддай бандитам Україну, "Stop зек!". Всі листівки містили символіку "Народної самооборони".

Обговорити на форумі