друкувати


Інвестори в очікуванні нової української влади

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-01-25 05:22:38
В очікування другого туру голосування в Україні перебувають не лише українці, але й інвестори, які працюють або планують працювати в Україні. З тим чого вони очікують від нової майбутньої української влади з Голосом Америки поділились члени бізнес ради США-Україна.

Президент юридичної компанії "RULG-Ukrainian Legal Group" Ірина Паліашвілі: "Ми очікуємо стабільності, прозорості, ми очікуємо чітких правил покращення інвестиційного режиму і, як юрист, я мушу додати, що всі очікують фундаментального радикального покращення правового режиму. Бо це одна з головних перепон для інвестицій бо вони звичні до верховенства права, сучасного регулювання, чого в Україні не вистачає".

Віце-президент "InZero Systems" Юрій Янковський: "Підйом економіки в першу чергу, створення сприятливих умов для бізнесу, зменшення рівня корупції в країні, щоб відкрити бізнес, працювати було легко і просто".

Заступник голови представництва "Укрексімбанк" Ігор Рохманюк: "Безумовно розвитку і нічого крім розвитку. Ми розуміємо, що були об’єктивні причини, які не давали можливості розвиватись, але сьогодні усі мають надію на краще. Під розвитком ми розуміємо гроші, які повинні вливатись в Україну, яка повинна далі розвиватись".

Виконавчий директор "Broad Street Capital Group" Алекс Ґордін: "Не втручайтесь, дотримуйтесь принципу верховенства права і дайте можливість приватному бізнесу робити їх роботу. Вони завжди знайдуть найкращий вихід з ситуації".



Джерело: VOA News
Обговорити на форумі