друкувати


НТКУ шукає пісню для Лазаровича на Євробачення-2010

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-01-20 02:27:25
Національна телекомпанія України оголосила конкурс на кращу пісню, яку виконає на Євробаченні-2010 Василь Лазарович. Як повідомляє прес-служба НТКУ, слова пісень не повинні ставити під загрозу репутацію міжнародного пісенного конкурсу.

Національна телекомпанія України оголосила конкурс на кращу пісню, яку виконає на Євробаченні-2010 Василь Лазарович.Як повідомляє прес-служба НТКУ, слова пісень не повинні ставити під загрозу репутацію міжнародного пісенного конкурсу.

Пісня може виконуватися українською, англійською, італійською або іспанською мовою. Максимальна тривалість - три хвилини. Запропонована пісня не повинна бути до жовтня 2009 року комерційно реалізована, тобто не повинна була поширюватися за допомогою Інтернету, а також на будь-яких носіях, у теле-, радіоефірі, або виконуватися публічно.

Згідно з правилами Євробачення, співак наживо виконує пісні на сцені у супроводі записаної інструментальної фонограми, в якій відсутні будь-які види вокального виконання, а також інструментальні імітації людського голосу. Одночасно на сцені можуть перебувати не більше шести артистів.

Євробачення-2010 відбудеться з 25 по 29 травня в Осло (Норвегія).

Наприкінці минулого року худрада Національної телекомпанії України озвучив своє рішення, згідно з яким Україну на конкурсі представить Лазарович.

Група продюсерів і музикантів пообіцяла домагатися скасування рішення НТКУ, повідомляє Газета.ua.

Обговорити на форумі