друкувати


Як голосували кандидати в Президенти (фото)

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-01-18 10:14:36
На виборах Президента публічно проголосували майже всі кандидати. Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко проголосувала в Дніпропетровську. Вона заявила, що 17 січня Україна вибирає своє майбутнє і для неї починається новий шлях.

Кандидат у Президенти України, лідер Партії регіонів Віктор Янукович проголосував на одній з виборчих дільниць столиці. Лідер ПР заявив, що має намір провести день виборів переважно в своєму передвиборному штабі. Крім того, віддав свій голос на одній з київських виборчих дільниць ще один кандидат у Президенти – Сергій Тігіпко. Також на виборчій дільниці в Будинку профспілок у Києві проголосував і чинний Президент України Віктор Ющенко.

Також віддав свій голос на виборах голова Верховної Ради, кандидат у Президенти Володимир Литвин. Голова ВР на виборчу дільницю приїхав з усією своєю сім'єю – дружиною, сином, донькою, батьками і рідною сестрою. Голова ВР також зазначив, що весь сьогоднішній день він збирається провести з сім'єю і влаштувати екскурсію по Верховній Раді для своїх батьків, оскільки ті ніколи не були в стінах парламенту.

Кандидат на посаду Президента Арсеній Яценюк проголосував на виборах Президента. Голосування відбулося в неділю на територіально-виборчому окрузі № 219 виборчої дільниці №16. Кандидат голосував у супроводі своєї дружини. Він повідомив, що чекатиме результатів виборів у штабі.

Крім того, вже проголосували мер Ужгорода Сергій Ратушняк, кандидат у Президенти України Василь Противсіх і лідер СПУ Олександр Мороз, повідомляє forUm.





Обговорити на форумі