друкувати


Чого чекати від 2010?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-12-31 04:11:37
2010 рік в Україні розпочнеться повенями та черговою хвилею захворюваності на каліфорнійський грип. Це лише незначна частина неприємностей, які віщують нам зорі. Загалом же, окремі астрологи кажуть – 2010 рік для України та українців буде важким і насиченим переважно негативними подіями.

Початок року супроводжуватиметься неякісними рішеннями в економічній сфері, які підірвуть авторитет країни на міжнародному рівні.

Павло Міхлін (астролог): "Зазвичай, якщо в карті людини відбуваються такі події, людина одружується або ж скандалить, або ж судиться з кимось, от я боюся, що в Україні є великі шанси потрапити в якісь міжнародні скандали, пов'язані з економічним становищем, з становищем людей в суспільстві, тому що цією частиною року управляє місяць, і тому це завжди показує публіку, народ, події, пов'язані з людьми".

Загалом же, рік Тигра буде насичений конфліктами, які вирішуватимуться переважно агресивними способами - масовими виступами, посиленням терористичних рухів, виникненням військових конфліктів. Апогеєм усіх негараздів стане серпень.

Людмила Добровольська (астролог): "Можливі стихійні лиха, можливі катастрофи, якісь проблеми, пов'язані з фінансами, з грошима, можливо до того часу якийсь застій в економіці відбудеться, ну і людям потрібно бути особливо уважними, можливо занадто далеко не їхати в цей період від свого рідного дому, а якщо їхати, то бути обережними на воді".

Серед усього негативу 2010 рік принесе й великі позитивні зміни. Зокрема, астрологи припускають, що суспільство зосередить увагу на здоровому способі життя, посилиться боротьба з корупцією, відбудеться реформування законодавчих органів. А до кінця року Україна може навіть розпочне свій тернистий шлях виходу з економічної кризи.

Павло Міхлін (астролог): "З початком року Тигра для України з'явиться приємний шанс отримати багато добра, загальна ситуація енергетична буде так влаштована, що Україна опиниться в сприятливих для свого розвитку обставинах, можливо саме з цим будуть пов’язані перші кроки виходу з кризи, які ми будемо спостерігати до кінця 2010 року".

Рік жовтого металевого Тигра - це рік видатних особистостей і битви найсильніших людських амбіцій, рік досягнень і випробувань на міцність. Тому сприятливим він буде для сміливих та активних.

Людмила Добровольська (астролог): "Багато людей можливо покинуть свої посади, це стосується і великих підприємств, фірм, банків, тобто рік загрожує великими змінами у всіх відносинах. Він сприятливий для вияву нових, сміливих активних лідерів".

Натомість, у родинному колі астрологи радять не зловживати емоціями, зосередившись на внутрішньому стані. Адже за древнім Зороастрійським календарем 2010-й - рік Черепахи, яка проявляє мудрість та зосередженість, повідомляє 24ТВ.

Обговорити на форумі