друкувати


З.Шкутяк: У другому турі переможе Ющенко

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-12-23 05:41:24
Так заявив на зустрічі з журналістами в Івано-Франківську керівник обласного виборчого штабу нині чинного глави держави народний депутат України Зіновій Шкутяк.

Він також повідомив про те, що "згідно з результатами досліджень Національного інституту стратегічних досліджень, нині 9,5 відсотка українців готові проголосувати за Віктора Ющенка, бо, на відміну від інших українських політиків, він не змінює своїх політичних поглядів та уподобань".

З.Шкутяк переконаний у тому, що стрімке зростання рейтингу глави держави (на Прикарпатті за нього нині готові проголосувати 22 відсотки виборців) пояснюється тим, що В. Ющенко єдиний чесно та відверто визнає свої помилки та прорахунки, пропонує рух України в майбутнє, тоді як його головні конкуренти Тимошенко та Янукович тягнуть її в минуле, він засвідчив свою вірність курсові реформ і, що, мабуть, найважливіше, не роздає народові пустопорожніх обіцянок, а твердо оцінює можливості держави.

Насамкінець керівник виборчого штабу В.Ющенка констатував: "Насправді немає вибору між Тимошенко та Януковичем. Голосувати за Тимошенко проти Януковича — це вибір без вибору. Справжній вибір — не голосувати за жодного з них", повідомляє Газета "Галичина".

Обговорити на форумі