друкувати


Степан Бандера знову з Героєм пролетів?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-12-22 01:33:22
Як бройлер над "Нашою рябою". Але це вчора. А що сьогодні?

Вже вся "Наша Ряба" в Героях України. Скоро почнуть нагороджувати бройлерів!

Про що тут говорити. Треба просто радісно жувати курятину, бо до повного складу нашорябівців-героїв тепер не вистачає лише Ігоря Тарасюка. Ось свіженький указик:

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ N1063/2009

Про присвоєння М.Зубцю звання Герой України

За визначний особистий внесок у розвиток вітчизняної аграрної науки, активну громадську та політичну діяльність, багаторічну самовіддану працю з підвищення ефективності агропромислового виробництва постановляю:

Присвоїти звання Герой України з врученням ордена Держави ЗУБЦЮ Михайлу Васильовичу – президентові Української академії аграрних наук, академіку УААН, м.Київ.

Президент України Віктор ЮЩЕНКО

16 грудня 2009 року


Очевидно, що згадуючи членство нагородженого у певній фракції, у опонентів Президента на язиці тепер буде два найповерховіших тлумачення цієї ситуації. Перша – країною вже давно керує Ігор Тарасюк, друга – Ющенко таки з регіоналами домовився.

А найголовніший висновок – курятина від цього нагородження не подешевшає!

І нагороджений навряд чи навіть після такої відзнаки змінить своє політичне забарвлення. Хоча йому це робити не вперше. От уявіть собі – встає нагороджений на засіданні фракції і проголошує: "Дорога фракціє! Оскільки я вже Герой України, а Степан Андрійович Бандера ще не Герой, то я передаю йому свою нагороду, бо як я можу бути Героєм, коли Степан Бандера ще не герой!" Прошу фракцію звернутися до Президента, аби він указ по мені переписав на указ по Бандері! Тільки так наш кандидат, Віктор Федорович, здобуде прихильність Західної України і тільки так ми об`єднаємо Україну!"

Уявили? Уявили, і не впали з крісла? Бо ж таки нічого не сталося! Лишилося тільки запровадити Зірку Героя "Нашої рябої" і зробити чейндж із родиною Президента. Ви три герої нам, ми три герої вам. Від нашого столика – вашому столику!

А так – нічого особливого, І курятина не подешевшала, і Бандера Героєм не став!

PS. Сьогодні заповідається форум українських націоналістів, тому перед камерами Ющенку сам Бог велів урочисто зачитати Указ!!!!!!. І стане потім Степан Андрійович Бандера в рівень із найдостойнішими – Тетяною Засухою, Володимиром Литвином, тим самим Михайлом Зубцем. Тільки ніяка громадськість роками й навколішках ніколи не вимолювала для них цієї нагороди. Хіба для Бандери це звання потрібне, це звання потрібне живим! Живим і недевальвованим. До того ж Бандера не з тих,чиїм іменем можна прикрити політичну срамоту. І як тоді Вікторові Федоровичу з бандерівцем Віктором Андрійовичем політичні союзи ліпити?

Автор: Володимир Цибулько
Обговорити на форумі