друкувати


Коломийське НО "Національний вибір": Програш Ющенка — перемога Кремля

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-12-22 12:54:12
Програш Ющенка — перемога Кремля, — так заявлено в Резолюції засідання Коломийського націоналістичного об’єднання "Національний вибір".

"... Для більшості українських політиків є лише одна війна — війна за корито і владу. /…/ Лідери президентських перегонів Янукович і Тимошенко намагаються приспати пильність українців, розповідаючи казки про злагоду і взаєморозуміння з північно-східним сусідом. /…/ Вони та ще кілька ультралівих та ультраправих маргінальних політиків спрямували свої атаки проти Президента Віктора Ющенка...", — йдеться у Резолюції.

Об’єднання "Національний вибір" переконане, що найважливіші ініціативи Президента, спрямовані на захист національної гідності та державності, стали причиною небувалої агресивної реакції Кремля. Проти Ющенка Москва розпочала інформаційну, політичну та дипломатичну війну. Тому всі політики, які свідомо чи несвідомо стали в опозицію до діючого Президента, ллють воду на млин Кремля.

Фігуранти об’єднання не ідеалізують Віктора Ющенка, їм прикро від численних допущених ним помилок. Однак, достатнішого національного лідера, за яким пішли б без вагання всі демократичні сили, наразі нема.

Ми, — сказано в Резолюції, — об’єднання націоналістичних сил Коломийщини "Національний вибір", свідомо вибираємо Віктора Ющенка, бо українським Президентом може бути лише український патріот.

Резолюцію підписали керівники організацій з осередками у Коломиї: ОУН, об’єднання політв’язнів та репресованих, станиця Братства ОУН-УПА, КУН, Рада Старійшин, КУН (району), УНА-УНСО, Центр Національного відродження ім. С. Бандери.

Автор: Гр. ОРДИНЕЦЬ
Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі