друкувати


ЄЦ на Хмельниччині пропонує підтримати В.Ющенка

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-12-04 11:04:06
Пропозиції представників організацій Єдиного Центру в Хмельницькій області щодо участі партії в президентських виборах були вельми очікувані – активісти висловилися за підтримку в першому турі чинного Глави держави Віктора Ющенка. Про це за підсумками проведених консультацій із колегами заявив лідер Єдиного Центру Віктор Балога.

Він пояснив, що на Хмельниччині партія досить широко представлена у виконавчих органах влади всіх рівнів. На сьогодні єдиноцентристи посідають керівні пости в обласній і районних державних адміністраціях, очолюють управління, установи й організації. "Колеги на конкретних прикладах переконували, що в регіоні вдалося розв’язати низку складних проблем в економічній і соціальній сферах. Цей позитив вони пов’язують, у тому числі, з політикою, яку проводить В.Ющенко. На їхню думку, досягнуте треба розвивати, і таку перспективу вони бачать за умови обрання діючого Глави держави на другий термін", повідомляє прес-служба Єдиного Центру.

За словами В.Балоги, партійці також підкреслювали, що наполегливість Президента у втіленні низки програм національного розвитку дала відчутні результати для всієї країни, тому взятий ним курс заслуговує на продовження та всебічне сприяння. "Йшлося і про те, що робота єдиноцентристів у владній вертикалі накладає на політичну силу певні морально-етичні зобов’язання. Зокрема, ця обставина йде дещо врозріз із ініціативами про підтримку лідера опозиції В.Януковича. Тому допомога В.Ющенку на виборах вважається цілком логічною з усіх точок зору".

Лідер Єдиного Центру додав, що аргументи партійців Хмельниччини на підтримку чинного Глави держави будуть викладені у рекомендаціях, які будуть розглянуті керівними органами партії. Сьогодні В.Балога зустрінеться для консультацій із активом партійних організацій Рівненської та Волинської областей.

Обговорити на форумі