друкувати


Активісти ЄЦ на Вінничині заявляють про можливість підтримки В.Януковича

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-12-03 04:28:26
На виборах Президента України Єдиному Центру доцільно підтримати кандидатуру Віктора Януковича, принаймні, у першому турі. Таку думку сьогодні висловила значна частина активістів обласної і районних партійних організацій Вінничини під час робочої зустрічі з лідером партії Віктором Балогою. Він продовжує свої поїздки регіонами, де вивчає думки і пропозиції однопартійців щодо характеру участі Єдиного Центру у виборчій кампанії.

"Аргументи вінничан великою мірою визначав склад наших партійних структур в області, які є одними з найбільш міцних серед інших регіональних організацій Єдиного Центру. Членами партії сьогодні є ті, хто входить до місцевої еліти, чию позицію сприймають люди: управлінці, підприємці, авторитетні громадські діячі. Вони реально бачать політичну ситуацію, яка склалася за півтора місяці до виборів, і прагматично оцінюють програми претендентів з лідерської трійки та їхні шанси на перемогу", повідомляє прес-служба Єдиного Центру.

За словами В.Балоги, проведена кількагодинна дискусія показала, що партійці налаштовані допомагати перемозі того кандидата, хто має відчутні переваги перед головними конкурентами. Одним із аргументів було названо оцінку практичних досягнень кандидатів під час їх перебування на високих державних посадах. "Партійці цілком слушно зауважили, що конкретні результати вже зробленого дають підстави розраховувати на виконання програмних обіцянок. Популізм та порожні гасла не справляють враження, люди більше орієнтуються на діла, а не на слова".

Лідер Єдиного Центру повідомив, що вінницькі колеги визнають великий внесок Президента Віктора Ющенка у зміцнення національних основ державності та розвиток гуманітарної сфери. Водночас відзначалося, що нині країна гостро потребує швидкого прискорення в розвитку економіки та стабілізації політичної системи, тому до влади мають прийти фахові управлінці.

За підсумками зустрічі не було ухвалено офіційних резолюцій чи інших документів. "Однак всі міркування та пропозиції єдиноцентристів Вінничини неодмінно будуть враховані при виробленні остаточного рішення партії щодо участі у виборах", - запевнив В.Балога.

Обговорити на форумі