друкувати


Один з найефективніших засобів профілактики грипу - медова з перцем

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-11-23 10:24:23
Сьогодні, у період грипу та ослаблення імунітету, один із найефективніших засобів для профілактики – настоянка на меду та перці, - вважає експерт. - Оптимальний варіант – "Українська медова з перцем". У ній є хороші інгредієнти. По-перше, перець чилі. Коли людина вживає цей продукт у складі тієї ж перцівки, у неї підвищується прилив крові до горла і стравоходу.

Коли перець потрапляє до горла, то практично відразу підвищується імунітет до вірусів. Це фактично пряма боротьба з ГРЗ і профілактика грипу, у тому числі і свинячого. Далі перцівка активізує прилив крові до стравоходу. Зверніть увагу на рекомендації під час застуди: пити теплі напої. Вони не потрапляють до легень, але ефект хороший. Те ж саме і з перцем – відбувається прилив крові і збільшується кровообіг в трахеї і бронхах. Тобто йде профілактика ускладнень, і вже трахеобронхіт і пневмонія людині не загрожують.

Потрапляючи до шлунка, перець викликає прилив крові до тканин. Тому медову з перцем добре пити як аперитив перед їжею - вона поліпшує травлення.

Мед – надійне паливо для печінки. Те, що в напої присутній мед, тим більше гречаний, – просто чудово, - продовжує фітотерапевт. - Він пом'якшує дію перцю чилі і є надійним паливом для печінки. Глюкоза і фруктоза, які присутні в меді, використовуються печінкою для активації всіх функцій: синтезу білків, чищення крові. І той білок, який потрапив за медово-перцевою настоянкою, засвоюється краще і потрапляє до імунної системи.

Відмінно доповнює настоянку присутність такої лікарської рослини, як буркун, який робить кров рідшою, тим самим покращуючи роботу імунної системи.

Як приймати. 100 грам Nemiroff "Української медової з перцем" розбити на чотири прийоми в день (по 25 г) і приймати як аперитив перед їжею.

Це цікаво

- "Українську Медову з перцем" винайшла компанія Nemiroff. Вона вперше у світі використала в одному напої незвичайне поєднання протилежностей – меду і перцю.

- У складі використовується гострий перець-чилі. Цей перець привозиться з Індії.

- Кожен перчик кладеться до пляшки вручну. При цьому чуйні руки фахівців ретельно ретельно перевіряють кожен перчик.

- Солодкість – не головна перевага меду. У складі напою використовується мед (гречаний) з легкою гіркуватістю, щоби забезпечити гармонійне поєднання компонентів.

- До складу входить цілюща рослина буркун. Воно широко застосовується в народній медицині при безсонні, головному болі, бронхіті, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі