друкувати


"Вибір року" визначився з "Інтернетом"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-11-19 11:49:37
14 листопада в Києві відбулася церемонія нагородження переможців Міжнародного фестивалю-конкурсу "Вибір року" в Україні 2009-го року. Національний інтернет-портал UKR.NET визнаний "Українським інтернет-порталом року", електронна пошта FREEMAIL від "УКРНЕТ" - "Українською електронною поштою року", а сайт з працевлаштування JOB.ukr.net - "Українським сайтом працевлаштування року".

"Вибір року" є для вітчизняних компаній своєрідним підбиттям підсумків їх діяльності. У 2009 році були нагороджені 53 провідні українські та зарубіжні компанії, товари яких перемогли в 77 номінаціях.

За право стати українським інтернет-порталом року змагалися одинадцять претендентів, серед яких UKR.NET, bigmir)net, МЕТА, i.ua та інші. Кращим на думку населення, експертів, рекламістів, членів Високого журі і оргкомітету став національний інтернет-портал UKR.NET.

У номінації "Українська електронна пошта року" переможцем стала електронна пошта FREEMAIL від "УКРНЕТ".

Ще одну перемогу "УКРНЕТ" здобув у номінації "Український сайт працевлаштування року". JOB.ukr.net був визнаний кращим сайтом працевлаштування 2009 року.

Голова Наглядової ради ТОВ "УКРНЕТ" Михайло Комісарук висловив подяку українським інтернет-користувачам за визнання і прокоментував подальші плани компанії: "З одного боку, перемога в конкурсі - це завжди приємно. З іншого - престижна нагорода мотивує наш дружній колектив до творчості".

"УКРНЕТ" - це кращі сервіси для української інтернет-аудиторії: новинна стрічка з понад п'ятисот джерел з усієї України, погода у співпраці з Укргідрометцентром МНС України, МАРКЕТ з двомастами ретельно відібраними інтернет-магазинами, сервіс закладок, електронна пошта FREEMAIL, віртуальна флешка e-Disk, сайт працевлаштування JOB.ukr.net, міський довідник CITY.ukr.net, кіноафіша KINO.ukr.net, телегід TV.ukr.net, гороскопи ОРАКУЛ, сайт знайомств ОнОна і відео-хостинг PLAY.ukr.net.

Тільки головну сторінку порталу UKR.NET щоденно (в робочі дні) відвідує понад півмільйона українських інтернет-користувачів. Аудиторія всіх сервісів "УКРНЕТ" вже досягла мільйона відвідувачів в день.

Обговорити на форумі