друкувати


На Івано-Франківщині проводитимуться Дні майбутнього студента

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-11-16 01:10:22
Івано-Франківська область запланувала на 2010 рік проведення роз'яснювальної кампанії серед громадян про порядок проведення зовнішнього незалежного оцінювання і особливості організації вступу до ВНЗ. Зокрема, на рівні області, районів, міст, окремих навчальних закладів проводитимуться Дні майбутнього студента.

Губернатор області Микола Палійчук підписав розпорядження, згідно якому з метою якісної підготовки до проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2010 році, главам районів і міст доручається створити належні умови проведення зовнішнього незалежного оцінювання, підготувати до роботи мережу пунктів реєстрації і тестування. Управлінню освіти і науки області спільно з Івано-Франківським регіональним центром оцінювання якості доручено організувати роз'яснювальну роботу і реєстрацію учасників зовнішнього незалежного оцінювання, навчити педагогів роботі в пунктах тестування і перевірки тестових завдань, повідомляє Освітній портал.

У свою чергу Управлінню МВС в Івано-Франківської області доручено забезпечити функціональний супровід всіх етапів тестування, зокрема, доставки і збереження тестових завдань, попередження зловживань і порушень порядку проведення тестування.

Обговорити на форумі