друкувати


А.Парубій: Людей рятує не Тимошенко, а лікарі

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-11-16 12:03:00
Народний депутат, член політради "Нашої України" Андрій Парубій вважає, що епідемія грипу набула таких розмахів не від того, що Тимошенко не отримає на розтрату мільярд гривень, а від того, що уряд не був готовий до епідемії.

"Зараз людей рятує не Тимошенко, а лікарі. І для порятунку життів все буде зроблено, як би не нагнітала ситуацію прем’єр, - говорить Парубій. – Незважаючи на попередження очільника Служби безпеки України Наливайченка та експертів, уряд не здійснив відповідної підготовки до попередження епідемії і сьогодні Тимошенко намагається запевнити усіх в необхідності емісії".

За його словами, Прем‘єр-міністр приховує, що Глава держави запропонував реальний механізм для виділення додаткових коштів, повідомляє www.nashvybir.com.ua

"Цей механізм базується на чітких розрахунках, дозволяє профінансувати усі необхідні витрати і отримати на це кошти не з друкарського верстату, вбиваючи економіку і прирікаючи мільйони людей на зубожіння, а з реальних джерел", - констатує народний депутат.

Він додав, – Президент України уже заявив, що подасть до парламенту пропозиції, як профінансувати усі необхідні статті на боротьбу з епідемією з реальних джерел.

"Так уже було із соціальними стандартами: Президент не тільки підписав закон про підвищення зарплат і пенсій, але і запропонував джерела, з яких це реально можна зробити", - зауважив Парубій.

Обговорити на форумі