друкувати


Кривавий "гарем"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-11-12 11:12:29
Свого чоловіка-розпусника сестри-узбечки більше двохсот разів проштрикнули ножем.

Сам факт насильницької смерті 54–річного сімферопольця потрапив до міліцейських зведень ще півроку тому. Тіло чоловіка, завернуте у килим, знайшли в одній із багатоповерхівок курортної Алупки після колективної заяви сусідів про стійкий трупний запах у під’їзді. Резонансу ж темній історії додало те, що покійний мав громадянство США, щоправда, з російським корінням. Але лише зараз, по завершенні слідства, кримська міліція нарешті "дописала" увесь кримінальний сюжет з елементами відвертої розпусти.

Виявляється, убитий одночасно був підданим аж... чотирьох держав — США, Росії , Узбекистану та України! У Сімферополі мав законну прописку, хоча постійно мешкав в Алупці, де й підробляв у різних спа-салонах і санаторіях масажистом (подейкують, непоганим, бо послуги його цінувались дорого). Особливу популярність його масаж мав у представниць слабкої статі. На цьому тілесному "ґрунті" він із ними сходився і розходився. Офіційно одружувався чоловік неодноразово, а ще більше мав просто молодих співмешканок. І, до слова, багатьом із них доморощений Казанова залишав живу згадку про себе — дитинча.

Але справді фатальними жінками для нього стали гарячі азіатки — 20–річна Зухра та її рідна 16–річна сестра Фіруза з Узбекистану. Першу він знайшов по інтернету і згодом засватав як заможний наречений, заплативши бідній родині дівчини "щедрий" калим — триста "баксів". Привіз в Алупку й відразу перетворив юну дружину на черговий об’єкт своїх старечих плотських утіх. А щоб Зухра взагалі не "рипалась", демонстративно спалив її узбецький паспорт. Далі без церемоній закручував гайки — не дозволяв телефонувати батькам, фактично тримав Зухру у квартирі під замком, нещадно лупцював за найменший непослух тощо.

Одначе однієї змарнованої долі ницому масажисту видалось замало. Згодом через батьків він виманив у Крим і їхню молодшу доньку Фірузу, пообіцявши, що працевлаштує її в одному з тутешніх пансіонатів. Ті новоявленому зятю повірили, а бідна дівчина слідом за старшою сестрою "по-сімейному" опинилась у міцних тенетах сексуального рабства. Крім того, свою постільну фантазію "гігант сексу" регулярно знімав на відео — при обшуку його квартири знайшли диски з тим "сімейним" видовищем. Але, зрештою, східним дівчатам якось увірвався терпець і, морально налаштувавшись, вони вдалися до кривавої помсти за всі знущання і образи. Лють сестер повністю вийшла з-під контролю напередодні його дня народження, коли вони непомітно прихопленими з кухні ножами вночі проштрикнули свого кривдника аж 217 разів...

Наразі всі зібрані за даною кримінальною справою матеріали кримські слідчі передали своїм узбецьким колегам. Однині подальша доля наложниць-убивць — у руках їхніх земляків.

Автор: Василь САДОВСЬКИЙ, "Україна молода"
Обговорити на форумі