друкувати


А.Яценюк: "В Україні роздмухують "політичну" епідемію"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-11-02 05:55:26
1-2 листопада 2009 року народний депутат України, член Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я Арсеній Яценюк перебуває з гуманітарною місією в західному регіоні України. В рамках візиту медичним закладам Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської та Чернівецької областей передано ліки, зібрані громадськими організаціями.

Громадські організації, в тому числі "Фронт змін", які привезли в лікарні Івано-Франківська медичні препарати та іншу гуманітарну допомогу, переслідували одну-єдину мету - дати можливість людям вижити, - заявив Арсеній Яценюк під час відвідування в понеділок міської клінічної лікарні Івано-Франківська, повідомляє прес-служба Арсенія Яценюка.

Він підкреслив, що гуманітарна допомога, яку було передано лікарням, привезена волонтерами. "Привезти допомогу людям - це ініціатива членів громадської організації "Фронт змін", і я вдячний їм за те, що вони вирішили підтримати всіх українців у цей складний період", - сказав він.

На думку політика саме паніка спровокувала брак медикаментів. І уряд виявився неготовим до цього.

Арсеній Яценюк також відзначив роль медиків, на плечах яких фактично лежить весь тягар боротьби із хворобою. "Мене вразив фаховий рівень наших медиків, тому що тільки вони і виключно вони справляються з цією ситуацією. На них все кинули і на їхніх плечах сьогодні лежить відповідальність за здоров'я українців", - сказав він.

Із будь-якою проблемою можна впоратися, як це роблять сьогодні медичні працівники, на відміну від політиків, які роздмухують "політичну епідемію" в країні, зазначив народний депутат.

Обговорити на форумі