друкувати


Ульянченко плутає свою роботу на Банковій із партійною діяльністю

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-10-23 05:37:56
Заяви Глави Секретаріату Президента України Віри Ульянченко про можливість зміни керівництва парламентської фракції "Наша Україна – Народна самооборона" безпідставні, оскільки виходять за межі її посадових повноважень. Так прокоментував висловлювання керівника президентської канцелярії Голова Єдиного Центру, народний депутат Ігор Кріль.

"Пані Ульянченко, очевидно, сплутала свою роботу на Банковій з її партійними функціями. Глава Секретаріату Президента, за визначенням, не має жодного стосунку до діяльності фракцій Верховної Ради. Тому як джерело інформації про внутрішньофракційні процеси вона не витримує ані найменшої критики. Це не її парафія. Нехай керує Секретаріатом, підбирає Президенту краватки в тон костюму, дбає про раціон його харчування, але не намагається впливати на фракцію. Якщо ж вона говорила як партійний функціонер, то нехай це чітко вказує. Тоді буде чіткіше зрозуміло, звідки виходять відповідні ініціативи", повідомляє прес-служба Єдиного Центру.

Народний депутат відзначив, що будь-які рішення щодо зміни керівництва фракції можуть бути прийняті лише в установленому порядку, легітимно та відкрито. Однак це – винятково внутрішня справа "НУ-НС". "Тому різного роду некомпетентні заяви з Банкової можна розцінювати як неприкритий тиск на народних депутатів, що категорично неприйнятно", - підкреслив І.Кріль.

Обговорити на форумі