друкувати


В центрі повинна постати людина

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-10-13 12:20:23
Для Івано-Франківської обласної організації як ковток повітря потрібні були зміни в Богородчанській районній організації Народної Партії.

Головні завдання, які стоять сьогодні перед кожним партійцем, свідомим громадянином донести до людей правду, а й під час президентських виборів вміти захистити свідомий та правильний вибір наших однодумців, повідомляє секретаріат ІФООНП.

Декілька життєвих вимог, які проходять через свідомість і душу кожного громадянина України, прикарпатця:

- не потрібно голосувати, владу потрібно вибирати;

- зупинити відтік громадян на заробітки за кордон і запровадити народозберігаючу реформу ринку праці;

- зробити центром уваги держави питання здоров’я, освіти та соціальної справедливості;

- провести інноваційну модернізацію перспективних галузей економіки, особливо, агропромислового комплексу.

Це і є той мінімум який бачить більшість громадян України і прикарпатців, який передбачений програмними вимогами Народної Партії. І сьогодення нам підказує таку силу, яка здатна взяти на себе відповідальність в такий непростий час, і не красивими, чи гучними гаслами, а справжньою роботою довести українській громаді, що серед політичної еліти все ж таки є справжні патріоти, які ставлять інтереси держави понад усе. Таким лідером є лідер Народної Партії – Володимир Михайлович Литвин. Такими лідерами в регіоні є Михайло Васильович Вишиванюк і в Богородчанському районі одним з таких лідерів є Геннадій Олександрович Соколовський – авторитетний та відомий хірург. В свій 31 рік Геннадій Соколовський вже третій рік очолює хірургічне відділення Солотвинської районної лікарні. З перших днів роботи хірургом, він привернув до себе повагу колег та пацієнтів своєю невичерпною енергією, працездатністю, професіоналізмом, безмежною добротою, умінням налагодити контакт як з персоналом, так і пацієнтами, зробив центром уваги питання здоров’я та соціальної справедливості.

І сьогодні колеги по роботі стають свідками тісного контакту лікаря і пацієнта, вчаться у нього підходу до хворих та вирішення різних адміністративних проблем. Тому життєвий вибір Геннадія Олександровича випав на Народну Партію, з якою він пов’язує свої мрії та сподівання на краще життя.

А його невичерпна енергія та ініціатива найшла відгук серед однопартійців, які одноголосно на виборчій районній конференції Народної Партії обрали Соколовського Геннадія Олександровича головою Богородчанського районного партосередку. Все це дає підстави стверджувати, що працездатність, енергія і напористість Геннадія Олександровича піднімуть авторитет, активність та якісний склад членів Народної Партії в Богородчанському районі.

Обговорити на форумі