друкувати


"З янголом на плечі" Мирослав Ясінський завітає до Запоріжжя

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-10-12 05:34:52
14 жовтня мистецька галерея "Art L'", що в місті Запоріжжя, опиниться в центрі уваги спраглих цінителів прекрасного. Саме там відбудеться персональна виставка робіт Мирослава Ясінського, відомого коломийського художника.

Реалізувати проект стало можливо за підтримки компанії "ТАТА". Протягом трьох тижнів кожен охочий зможе насолодитися 43 картинами. Роботи, які будуть представлені на загальний огляд, мають духовне спрямування. Виставка має назву "З янголом на плечі", вона символічно перегукується зі святом Покрови.

Експозиція умовно буде поділена на три частини, тому що картини виконані в трьох різних техніках: малярство на полотні, малярство на склі (авторська техніка Мирослава Ясінського) та левкас (древня техніка розпису ікон).

Цього року це не остання виставка, де можна буде помилуватися витворами мистецтва Мирослава Ясінського. Він планує на Миколая (19 грудня) взяти участь у спільній виставці асоціації митців в Музеї Народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Йосафата Кобринського в Коломиї. Крім того, вже окреслюються плани на майбутній рік.

Автор: Оксана РИЖУК, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі