друкувати


Народна Партія: Об’єднаємо молодь заради майбутнього України

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-10-12 03:38:21
В прекрасну пору року, коли шелестить падолистом осінь і снує в лузі мереживо бабиного літа, у таборі "Дружба", що за кілька кілометрів від міста Долини, провела своє виїзне засідання Івано-Франківська міська організація Народної Партії, яку очолює Александрович Олег Любомирович.

Уже давно стало очевидним, що найбільшого успіху в соціально-економічному розвитку досягають ті держави, партії, де зацікавленість проблемами молоді переростають у послідовну державну політику. Це добре розуміє Народна Партія, тому прагне об’єднати молодь, згуртувати заради майбутнього України.

В роботі виїзного засідання взяли участь заступник голови обласної організації Д.Зінчук, голова обласної молодіжної організації В.Вихованець, члени виконкому, молодь м.Івано-Франківська, повідомляє секретаріат міської організації Народної Партії.

На думку п.Александровича, головне завдання партійців – забезпечити соціальний, духовний і фізичний розвиток молодого покоління. Саме тому два дні у таборі "Дружба" не згасала ватра, не стихала музика і звучав дзвінкий молодечий сміх. Молоді були запропоновані цікаві тематичні конкурси, вікторини, спортивні змагання, розваги і дискотека. Але найцікавішим, на думку учасників, було спілкування у колі друзів – однодумців, можливість поділитися своїми планами, здобутками. А найголовніше, що молодь одностайно показала тим, хто ще не збадьорив свій дух вірою в новий день України, свою впевненість і велику надію на оновлену демократичну державу.

Працюймо і надалі разом! Заради майбутнього нашої країни!

Заради кожного з нас!



Обговорити на форумі