друкувати


Вона - співає, вони – руйнують

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-10-09 04:26:11
Ну ось, - сталося! Україною несеться великомасштабний передвиборчий тур на чолі з діючим прем’єр-міністром Юлією Володимирівною Тимошенко "З Україною у серці".

За словами всього "пакету" зірок – вони щиро підтримують Юлю Володимирівну, на добровільних засадах. Починаючи від Руслани і закінчуючи нашими національними "оленями" гуртом ТІК – чуємо, що підтримують Тимошенко без ніяких грошей! Хоча треба було вже тоді всім щось одне говорити, а то щось виходить, що одні не хочуть розповсюджувати інформацію про гонорари, інші кажуть, що їм заборонили розголошувати суми, а треті – взагалі "волонтери". Не прорахували цей прокольчик. Навряд чи обіцяні гонорари є такі мізерні, що про них соромно говорити. Зрештою, прем’єр-міністру було б дійсно соромно з усім отим адмін.-ресурсом, та й не зібрати всю нашу гоп-компанію, пообіцявши золоті гори + cash (ВОНА – може собі це дозволити, ВОНА ж – ПРАЦЮЄ!). Якщо цікаво, за весь період існування незалежної України, і протягом всіх досвідів проведення цілої низки виборів, – ніхто ще окрім нашої вищезгаданої "леді" не збирав під дахом однієї сцени стільки імен. Постає питання. Скільки це коштує? Звідкіля в час кризи такий фінансовий ресурс? Адже проведення подібної акції, тим паче тоді, коли прості люди не мають що їсти, – аморально, та згодом прем’єр, в якого "кров’ю серце обливається за український народ", скаже, що так було треба, або ж придумає новий скандал, – і про цей всі забудуть як завжди.

Та повернімося до актуального – хто буде за все платити? Оплачувати уроки співів для Тимошенко будемо тільки ми! Немає нічого дивного. Використані з держбюджету кошти, використаний адмін.-ресурс, високопосадовці давно навчилися повертати за Ваш з нами рахунок. Не за горами – підвищення тарифів на комунальні послуги, підняття акцизів на алкоголь і тютюн, всілякі закулісні перемовини щодо дерибану останніх українських стратегічних об’єктів, таких як Одеський припортовий і т.д.

Та все ж, щодо всеукраїнського туру в підтримку Юлії Володимирівни "З Україною у серці". Безперечно, все круто організовано: бомбезно – велика сцена, мільйон обслуговуючого і технічного персоналу, охорона на кілометрових периметрах, все непогано… та як без пам’ятки після себе.

Івано-Франківськ мабуть приїзд співочої Тигр-Юлі запам’ятає надовго. Ще у п’ятницю 2 жовтня, в самому серці Івано-Франківська, на Вічевому майдані почався "двіжняк". Декілька багатотонних фур юрмилися на клаптику бруківки на пішохідній зоні. З несамовитим гуркотом, немічно розвертаючись, ці "маленькі машинки" просто "випльовували" з під коліс бруківку. Мовчу вже, що з під фур постійно щось текло і спокійно впитувалось в бруківку. Постає вже цікавіше питання. Хто платитиме за понищену бруківку, ями, понадщербувані бардюри і т.д. ? Маємо те що маємо. Нам не звикати. До речі, досить цікаво працюють ці "американські хлопці". Нагадаємо, що за неофіційною інформацією, політтехнологами Юлії Володимирівної Тимошенко є ніхто інший, як ті самі профі що привели до влади маріонетку Барака Обаму. Вони навчили її вже не плакати, не нервуватись і не спішити заявляти що "всьо пропало". Бути рішучою і міцною жінкою-тигром, хіба ще трошки спів треба підтягнути (якщо чесно вже б краще мовчала, ніж пробувала співати – прим. авт.) Та ось тільки забула команда політтехнологів, що тут живуть не "тупоголові америкоси", які Австралію від Франції не відрізнять, а звичайні розумні люди, для яких награна приязнь, фальшива щирість, і не виконані обіцянки – це лише доказ полювання на голоси.

Кого ж ми маємо зараз на чолі уряду? Національно свідомого керівника "українського походження" з косою на голові, чи оплічника російського "бєзпрєдєлу", з яким вище названа особа уклала найбільш вигідну для Росії газову угоду за всю історію української держави.

Відкритим залишається лиш одне запитання, - так на кого все ж таки ВОНА ПРАЦЮЄ?

Автор: Олег ПЕТРІВ
Обговорити на форумі