друкувати


Заручник клозету: 200 грн в унітазі

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-10-07 03:31:57
Щоб дістати 200 грн, чоловік заліз рукою в унітаз і застряг. Над його звільненням рятувальники працювали три години.

Надзвичайна пригода сталася на залізничному вокзалі Чернігова. У чоловічому туалеті застряг рукою в унітазі 47–річний мешканець міста. Чоловік випустив в унітаз 200 гривень, тож заліз по лікоть у зливний отвір, намагаючись повернути свої кревні. Однак вийняти руку вже не зміг. На місце події через вісім хвилин прибула чергова зміна аварійно-рятувальної частини.

За словами Андрія Хожаїнова, керівника прес-служби ГУ МНС у Чернігівській області, рятувальникам заважало те, що чавунний унітаз був забетонований і обкладений кахельною плиткою. Коли все ж таки видовбали унітаз і відрізали частину зливної труби, постало питання: як зняти цей сантехнічний виріб із руки людини? Довелося застосувати гідравлічні ножиці та бензоріз. Проте діяти необхідно було вкрай обережно з точністю до міліметра, щоб не зачепити руку. Рятувальники провели роботу "ювелірно" і не завдали бідоласі жодної подряпини. Загалом незвичайна робота тривала майже три години.

Цікаво, що під час визволення з унітазового полону чоловік 200 гривень із кулака так і не випустив. Але тепер йому доведеться відшкодувати вартість розбитої кабіни в туалеті на вокзалі, а це коштуватиме набагато дорожче.

Автор: Олексій ГАЛЧИН, "Україна молода"
Обговорити на форумі