друкувати


Інтернет-наркотики: Недорого, безпечно та легально… Небезпека існує?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-10-05 03:22:55
На телебаченні провели рейтинг найпопулярніших телепередач. Проектами, які зайняли перші місця виявилися телешоу. Саме без них не було б телебачення і здорової конкуренції. Але чи вистачить людської фантазії вигадувати все нові й нові телепрограми? Адже майже все чого можна було чекати ми вже побачили. Так ні. Як на мене, людській фантазії немає меж. Ми будемо придумувати все нові й нові способи привернути до себе увагу. Замінити одні передачі іншими. Та просто внести якісь новинки в наше буденне сіре життя.

Такі речі трапляються не тільки в сфері телебачення. Люди стараються підзаробити на всіх питаннях, що турбують людство в даний час. Всім нам добре відомо, що в Україні іде боротьба з наркозалежністю. Все більше і більше молоді потрапляють під заразний вплив цих речовин. До сьогодні були відомі наркотики тільки в вигляді таблеток, уколів та препаратів, що вводились в організм через органи нюху. Але на цьому людство не зупинилось. Жага до чогось нового переборола страх перед незвіданим. З’явився новий вид наркотиків. Це аудіо наркотики, як прийнято їх тепер називати. Вони існують в вигляді музикальних треків. Їх можна дістати в Інтернеті безплатно і такий вид наркотиків є абсолютно легальним. Отже людина, прослухавши такого виду гіпноз повинна відчути такий же ефект, що і від звичайних наркотиків. При цьому розповсюджувачі запевняють, що від цього не виникає залежності. Але варто зазначити, що залежність не виникає фізично. Вона виникає психологічно. А в таких наркотиках містяться ультра хвилі, що впливають на вашу нервову систему та підсвідомість. Мозок може не правильно сприйняти такого виду інформацію і тоді результат виявиться не зовсім бажаним. В Інтернеті з’явилося багато відгуків. Одні запевняють, що це все неправда і абсолютно не діє. Що після одного такого сеансу їх супроводжував головний біль. Але в той же час інші переконують в протилежному. Вони повідомляють, що спробувавши їм дуже сподобалось, вони відчували насолоду, полегшення та абсолютне задоволення. "Насправді то дуже складна процедура. В інструкції по користуванню такими наркотиками написано, що треба вміти виключати внутрішній діалог і крім того ще й мати модні навушники, тобто з дорожчих, бо слухати треки треба тільки в навушниках, - говорить Богдан. – Я спробував дотримуватись інструкції, і послухав запис із ефектом "щастя". Результат – нічого. Потім пробував ще два, але теж ніякого ефекту, але, читаючи відгуки в Інтернеті, бачу, що декого "чіпляє"." Ці непорозуміння пояснюється тим, що в людей є різні погляди на стилі музики. Хтось любить рок інший техно, а аудіо наркотики не передбачені на кожний типаж людини.

Для того, щоб отримати ці наркотики потрібно з Інтернету завантажити програму I-Doser, та трек з потрібними вам відчуттями. Ось наприклад якщо добре пошукати то можна знайти "оргазм", "кокаїн", "ейфорія", "алкоголь" та інші. Ну словом все, що вам необхідно, щоб задовольнити свої психологічні потреби. Щоб слухати такі треки потрібно мати навушники які можуть видавати низькочастотні сигнали, тому що ці треки як суцільний шум мають потік більше ніж 1000 кб/сек.

"Недорого,безпечно та легально" саме під такими лозунгами в Інтернеті можна знайти те, що може змінити наше майбутнє. Та кому це потрібно? І на що хочуть загіпнотизувати людей XXI століття? Вибір залишається за вами послухати когось чи переконатись на своєму досвіді.

Автор: Марта ДУЛЬ для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі