друкувати


Прикарпаття: Концерт на аеродромі (фото)

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-09-30 04:10:32
Такого незвичного концерту івано-Франківський військовий аеродром ще не бачив. Чи не вперше за все його існування, так би мовити в "польових умовах", прямо на бетонних плитах, по яких зазвичай рухаються грізні винищувачі, співали, танцювали, показували акробатичні вправи майже сотня дорослих та зовсім юних артистів Народного дому №1.

– Ми дуже раді, що змогли підняти настрій людям, котрі щодня захищають небо нашої держави, - наголосила ведуча концерту Ганна Якубовська. – Трохи хвилювалися, бо в таких умовах нам довелось виступати вперше. Але військова публіка надзвичайно вдячна і, повірте, що всі артисти повністю виклались, щоб виконати свої номери якнайкраще!

– Не буде перебільшенням сказати, що подібний концерт став приємною несподіванкою для всіх нас, - зазначив заступник командира 114-ї бригади тактичної авіації з виховної роботи підполковник Олександр Кухарук. – Ніхто з нас навіть не міг уявити собі, що ось так, просто неба, на бетонному покритті аеродрому можна зробити такий чудовий виступ.

Після концерту військові авіатори радо показали гостям свою техніку – винищувачі Міг-29 та розповіли про можливості цього літака. А найбільш сміливим та допитливим з числа юних артистів було навіть дозволено посидіти у кабіні справжнього бойового літака.



Автор: Тарас ГРЕНЬ, підполковник, західний інформаційний центр МО України
Обговорити на форумі