друкувати


Коломия очима зірок (фото)

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-09-22 03:14:57
Цього тижня наше місто відвідала ціла плеяда зірок. Всі музиканти прибули до нас в рамках акції "З вірою і любов’ю". Поцікавившись їх думкою щодо Коломиї, запишалася ще більше, що я тут мешкаю...

"Гудімов": Я був вже в Коломиї, коли грав в "Океані Ельзи", а взагалі-то я тут буваю щороку. Це місто мені дуже подобається, сьогодні вкотре відвідава Музей народного мистецтва Гуцульщини і Покуття. Я люблю Коломию, тому що це дуже цікаве місто, де відчувається культуру. Тут багато чого зв’язано з мистецтвом, з музикою, з кінематографом.

"Піккардійська терція": Ми в Коломиї втретє, причому не тільки бували тут колективом, але й кожен окремо. Місто класне тим, що дуже гарне і маленьке з досить гарною архітектурою. Якби не говорили про колишнього президента Кучму, але під нього гарно тут все прибрали і дякувати Богу. Я думаю, що тут вистачає туристів, інфраструктура розвинута з того, що ми побачили. Людям є де каву попити і є на що подивитися.

Тарас Петриненко: Я був тут не один раз. Приїжджав сюди з концертами і мені тут дуже сподобалося, тому що дуже затишне містечко. З ним завжди поєднуються якісь добрі хороші асоціації. Я буду сюди приїжджати, бо тут хороші люди.

"С.К.А.Й": Звичайно я тут був і як музикант, і як турист на велосипедах.

"Горгішелі": Ми в Коломиї вперше! Нам дуже сподобалося. Ми мали трішки часу прогулятися і маю надію, ми тут не востаннє. Нас це місто вразило!

Нарешті від дівчат почула свіжі враження і приємне несподіване відкриття чогось якісно нового. Для решти артистів Коломия вже не є секретом. Вони кожного разу повертаються сюди із задоволенням, тому що знають теплоту нашого міста та його мешканців. На моє щире здивування, така широка обізнаність зірок щодо Коломиї вразила. Вокаліст гурту "С.К.А.Й" Олег Савчук миттєво ж відреагував на мої думки вголос, нарікши мене хронічною оптимісткою. Саме оптимізм характерний для людей цього міста, який причаровує та запалює вогник в очах кожного.



Автор: Оксана РИЖУК, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі