друкувати


Гори привабливі, ціни не дуже (фото)

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-09-14 03:06:30
В осінні дні на гірськолижному курорті "Буковель" відпочивальників помітно поменшало. Але приїжджих тут ніколи не бракує. Хоча осінь не можна назвати добрим сезоном. У більшості люди приїжджають помилуватися краєвидами, позбирати гриби, а дехто й підлікуватися, адже тут є добрий медико-діагностичний центр, та просто відпочити від міської суєти та круговерті.

У більшості відвідувачів "Буковеля" таки тугенькі гаманці, але є й такі, у яких гроші через кризу чи через інші причини, таки не дуже водяться. Такі туристи переважно зупиняються десь у Поляниці, Яблуниці, а то й Яремче чи Косові в агротуристичних садибах, де через економічні негаразди суттєво знизили ціни.

У "Буковель" приїжджають на кілька годин покататися на підйомнику та потішитися горами. "Ціна одного підйому — 25 гривень з людини, отож не дуже накатаєшся", — розповідає Коломия ВЕБ Порталу Уляна Підвисоцька зі Львова. Жінка приїхала сюди з чоловіком та двома дітьми на тиждень. Каже, що на цей час для її родини припала відпустка. Тому навіть діток зі школи забрала, аби тиждень у горах пожити. Мешкають Підвисоцькі у друзів в Яремче. Ціни жінку вразили. За один раз виклала майже сотню. Проте й це не зіпсувало враження від гір "Одне прикро: Карпати рубають, шкода, навіть якщо й для курорту", — підсумовує львів’янка.



Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі