друкувати


Лідери збираються на Гуцульщині

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-09-10 11:09:38
До 12 вересня управлінням у справах сім’ї та молоді обласної державної адміністрації на базі лікувально-оздоровчого комплексу "Карпатські зорі" (м.Косів) проводиться обласний навчально-оздоровчий табір "Лідер" для голів молодіжних рад населених пунктів та Форум органів молодіжного самоврядування.

Наразі табір уже діє. В його урочистому відкритті взяли участь начальник управління у справах сім’ї та молоді обласної державної адміністрації Ростислав Заремба, заступник голови Косівської райдержадміністрації Микола Васкул. Тут зібралися голови молодіжних рад з кожного району та міста обласного значення, повідомляє обласне управління у справах сім’ї та молоді ОДА.

Програма табору передбачає проведення Форуму органів молодіжного самоврядування на тему: "Молодіжне самоврядування: реалії та перспективи". Також в ході навчально-оздоровчого табору відбудеться турнір інтелектуалів: "Кругозір – 2009" за участю голів молодіжних рад з Богородчанського, Городенківського, Надвірнянського, Коломийського районів, міст Коломиї, Яремчі, Болехова, буде проведено презентацію діяльності молодіжних рад населених пунктів області, тренінгові заняття на теми: "Інституції розробки та реалізації державної молодіжної політики в законодавчих, виконавчих органах влади, місцевому самоврядуванні", "Порядок проведення конкурсу проектів програм, розроблених громадськими організаціями стосовно дітей, молоді, жінок та сім′ї", "Командна робота в органах молодіжного та студентського самоврядування", "Лідерство в органах молодіжного самоврядування", практичні заняття з написання проектів на отримання грантів, організація роботи молодіжної ради та молодіжної приймальні населеного пункту, "круглий стіл" на тему: "Шляхи співпраці органів державної влади, місцевого самоврядування з органами молодіжного самоврядування" тощо.

Обговорити на форумі