друкувати


В.Ющенко - селянам: Вашим салом по ваших губах будуть водити

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-09-05 11:32:59
Президент Віктор Ющенко готовий внести на розгляд парламенту законопроекти, необхідні сільським владам.

Я готовий внести у позачерговому порядку, - сказав Ющенко. Президент підкреслив, що тільки самі голови сільських та селищних рад можуть точно знати, чого потребують їхні регіони і населені пункти, а значить ніхто краще за них не сформулює відповідні законодавчі ініціативи.

Президент підкреслив, що готовий підтримати голів у проведенні адміністративно-територіальної реформи, яка на його думку є вкрай необхідною. Я вважаю, що це була одна з великих помилок 2005 року, що ми програли адміністративно-територіальну реформу, сказав він.

Разом з тим Президент закликав голів сільських та селищних рад залишатися поза політикою і не піддаватися на популістські обіцянки окремих політичних сил та їхніх лідерів. Він вважає спробою політичного підкупу проведення масових зборів голів сільських та селищних рад, на які витрачається багато бюджетних коштів.

Вашим салом по ваших губах будуть водити, - сказав він. Президент підкреслив, що голови сільських та селищних рад можуть мати особисті політичні погляди, але їхні об'єднання повинні залишатися поза політикою, повідомляє Український Бізнес Ресурс.

Обговорити на форумі