друкувати


Регіон "Буковель" завойовує поціновувачів літнього відпочинку в горах

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-09-03 05:19:33
Минулий рік продемонстрував великі можливості туристичної індустрії в Карпатах. Регіон "Буковель" відвідало півтора мільйона людей і це число не є остаточним, воно зростатиме за прогнозами щороку на 30%. Наступного року "Буковель" буде активно позицінуватися як місце для літнього відпочинку.

Багато нових промоцій буде представлено на курорті, а саме: лікування мінеральними водами, що є потужним напрямком, звичайне купання. Штучно було створено кілька озер, які живляться водою з підземного джерела. Глибина одного сягає восьми метрів, а площа складає 2 га. Вода заповнює водойми навесні і до купального сезону вона вже добре прогрівається. Передбачається, що воно стане потужним магнітом для туристів влітку.

Розвивається активно інфраструктура веломаршрутів, піших та кінних прогулянок. Працюють оглядові підйомники, якими можна скористатися для огляду чудової панорами, що відкривається з гірських вершин. Можна побачити в усій красі Чорногірський хребет та найвищі вершини масиву Горгани та Свидовець.

Оптимізується система бронювання готелів в регіоні та продажу карток для катання. Для зручності надано можливість замовляти номери та інші послуги через інтернет, отримуючи при цьому значні знижки. В цю систему занесено найкращі готелі, які знаходяться на різній відстані від гірськолижних трас. Прогнозується, що цією послугою скористається близько 10 тисяч людей. Інтернет також дарує можливість цілодобово за допомогою 15 камер в режимі реального часу подивитися на стан курорту, його схилів. Крім того, по телебаченню також можна буде побачити всі принади "Буковелю".

Автор: Оксана РИЖУК, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі