друкувати


Квартирний піар від Тимошенко

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-08-07 03:10:35
До кінця року за антикризовою програмою уряду буде викуплено 10 тисяч квартир для пільгових категорій громадян. Про це прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила вручаючи ордери на квартири працівникам Міністерства внутрішніх справ у місті Боярка Київської області.

При цьому прем'єр-міністр зазначила, що будинок у Боярці став першим, де Уряд викупив 75 квартир.

"Це тільки початок, ми до кінця року десять тисяч квартир віддамо пільговикам", - підкреслила Тимошенко.

Оглянувши самі квартири, вона залишилася задоволеною їх якістю.

Тимошенко підкреслила, що крім того, що в квартирі якісні шпалери, лінолеум, - ці квартири мають високий ступінь енергозбереження.

"Це високоякісне житло, і мені приємно, що таке житло ми змогли придбати", - підкреслила Тимошенко і подякувала будівельникам.

Прем'єр-міністр привітала всіх, хто отримав нові квартири, і побажала всього найкращого. Тимошенко наголосила, що для уряду ця програма є надзвичайно важливою, і вона охопить всю Україну.

У свою чергу, комерційний директор компанії "Міськбудінвест", що звела будинок, Павло Генов зазначив, що дякуючи підтримці Уряду, компанія змогла закінчити будівництво даного будинку.

"Тепер ми знаємо, хто наш друг і за ким йти", - додав він.

Як повідомлялося, 5 серпня прем'єр-міністр Юлія Тимошенко повідомила, що уряд прийме перше рішення про викуп недобудованих об'єктів житлового будівництва на загальну суму 73,5 млн. гривень для подальшої їх передачі пільговикам.

За її словами, уряд затвердив список з 17 об'єктів у 10 регіонах (Запорізькій, Чернігівській, Дніпропетровській, Житомирській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Полтавській, Рівненській, Тернопільській та Харківській областях), не уточнивши при цьому, про які суми йдеться.

Діапазон цін у залежності від регіону складе від 2,5 до 4,2 тис. гривень за квадратний метр.

Будівельні компанії уже заявили про своє схвальне ставлення до цієї програми, повідомляє Український Бізнес Ресурс.

Обговорити на форумі