друкувати


"Тімішоара" - "Шахтар". Прогноз спеціалістів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-08-05 04:21:56
Напередодні матчу-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів за участю "Шахтаря" та румунської "Тімішоари" своїми прогнозами поділилися ветерани донецького клубу.

Юрий Дудинський, півзахисник "Шахтаря" 1970-1979 рр..: - Будемо сподіватися, що "Шахтар" покаже свою гру. В останні роки важко команда входить в сезон. Певні сумніви є, але сподіваюся, що "гірники" отримають перемогу.

- На вашу думку, чого не вистачило "Шахтареві" для перемоги в першому матчі?
- Однозначно, везіння, тому що насправді гарних моментів було вдосталь. Все-таки я думаю, що "гірники" трішки недооцінили "Тімішоару", а румунська команда виявилася непоганою, організованою.

- Сьогодні недооцінки не буде?
- Думаю, ні. Принаймні, я слухав висловлювання футболістів. Всі налаштовані тільки на перемогу. Буде соромно програти. Тому думаю, "Шахтар" буде виглядати більш агресивно, ніж у першій грі і виграє з рахунком 1:0.

Валерий Кривенцов, нападаючий, півзахисник "Шахтаря" 1991-2001 рр..: - Думаю, "Шахтар" виграє з рахунком 2:1. Я вважаю, що до першої грі "гірники" підійшли трішки халатно. Все-таки моментів створили багато біля чужих воріт, просто не реалізували їх. Думаю, і в Румунії моменти будуть, і там уже футболісти "Шахтаря" будуть більш сконцентровані, націлені на ворота.

- Як ви вважаєте, в Тімішоарі "гірникам" буде важко досягти переможного результату без підтримки власних уболівальників?
- Думаю, буде дуже нелегко. Але навіть незважаючи на це я все-таки сподіваюся, що "Шахтар" досягне своєї мети. Але, повторюся, буде дуже непросто. Не даремно Луческу побоюється цього протистояння.

Володимир Пархоменко, захисник "Шахтаря" 1983-1988 рр..: - Якщо зважити всі за і проти, то, думаю, "гірники" повинні обіграти "Тімішоару". Повинна бути перемога, і причому в два м'ячі. Звичайно, у першому матчі румуни дали бій "Шахтаря", але деякі позиції були не зрозумілі. Наприклад з перших хвилин не поставили Чигринського. Звичайно, Кучер допустив дві помилки, і забиті м'ячі на його совісті. Думаю, "гірники" зроблять висновки и все буде нормально. Ми повинні пройти, інакше навіщо ж тоді було будувати такий великий стадіон? Адже потрібно, щоб народ пішов на Лігу чемпіонів.

Додамо, що матч в Тімішоарі розпочнеться о 20:30 за київським часом. Нагадаємо, що перша гра завершилася з рахунком 2:2, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі