друкувати


"Кадет" хоче жити власним життям, а не спостерігати за життям інших

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-07-17 05:18:08
Цього симпатичного юнака добре знають юні прихильниці телесеріалу "Кадети", популярного на Новому каналі. Відкрите, щире обличчя, привітна посмішка – не одне дівчисько марить бодай про автограф від виконавця ролі Іллі Синицина – одного з дружної компанії кадетів.

І мало хто знає, що насправді Борис Корчевніков (саме завдяки його природному шарму екранний Ілля здобув таку популярність у телеглядачів) уже давно вийшов із кадетського віку. Телесеріал – лише одна з граней його творчої особистості. Борис – талановитий журналіст, із 2002 року його репортажі успішно транслювались на російському телеканалі НТВ у програмах "Сегодня", "Намедни" та інших. Саме тоді російська спілка журналістів удостоїла Бориса премії "Нове ім’я в журналістиці". Якраз тоді й почалась акторська стежка хлопця, яка, втім, не відбила у нього бажання до журналістики.

Але з часом Борис Корчевніков відчув, що професійна діяльність потребує змін. Він зрозумів, що готуючи ті чи інші сюжети, живе життям своїх героїв, тоді як на власне життя не вистачає ні сил, ні часу. Тож і вирішив створити власну програму, яка дозволяє працювати, не розмінюючись на чужі долі, проблеми, злети чи падіння. Власне, якраз робота над одним із сюжетів до нового проекту "Хочу вірити" і привела Бориса Корчевнікова разом зі знімальною групою до Коломиї. Тут він провів зйомки у наших музеях, побував у горах, де його цікавили народні вірування і прикмети. Бо програма, над якою він працює, розкриватиме секрети народних традицій у чаклуванні, ворожбитстві, - але без ухилу до шарлатанства. Про це все сам Борис Корчевніков розповів у інтерв’ю колегам з ТРК "НТК", подивувавши їх своєю відкритістю і приязню.

Днями Борису виповниться 27 років. Кадет давно виріс і торує власну стежку в житті. Але для багатьох прихильниць телесеріалу хлопець назавжди залишиться ідеалом, якого вони згодом шукатимуть у своєму житті – справжнього чоловіка з чіткими уявленнями про честь, гонор, і джентльменським ставленням до слабкої статі…

Автор: Софія ОНИКІВСЬКА, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі