друкувати


Коли міліція нас рятує

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-07-17 10:56:07
Про даішників ширяться анекдоти. На даішників скаржаться недисципліновані водії. Але нещодавно інспектори дорожньо-патрульної служби Коломиї врятували життя двох молодих чоловіків з Кіцманського району Чернівецької області.

Ось як усе відбувалося.

Двоє молодиків продавали на авторинку в Івано-Франківську свої мікроавтобуси. Один продали, інший "завис". На непроданому авто поїхали додому. Дорогою до них підсів чоловік, котрий виявив бажання придбати автобус. При згоді власника хлопець сів за кермо, аби провірити ходові достоїнства мікроавтобуса.

Біля Тисмениці потенційний покупець запропонував зупинитися й випити води. Сам відлучився й за декілька хвилин повернувся з пляшкою "кока-коли" й філіжанками кави. "Колу" пив сам, а каву запропонував довірливим хлопцям.

Згодом, як встановило досудове слідство, власник автобуса зі своїм напарником "відключилися" за лічені хвилини. Їх, непритомних, й виявили працівники ДАІ в Корничі, у салоні авто, і терміново доставили до ЦРЛ.

За словами завідувача реанімаційного відділення ЦРЛ Віталія Олійника, життя двох чоловіків врятувало оперативне втручання медиків. Діагноз: гостре отруєння невідомою речовиною. Лікарі спершу припустили, що ця речовина — клофелін. Однак подальша експертиза версію з клофеліном поставила під сумнів. (На час написання цієї замітки триває експертиза на встановлення походження невідомої речовини).

Працівники Коломийської прокуратури передали розслідування кримінальної справи до обласної прокуратури.

Наразі слідство встановило особу зловмисника: мешканець села Корнич, циганської національності.

Автор: Іван ДЖИНДЖУРА
Джерело: Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі