друкувати


ЄЦ за проведення одночасно президентських і парламентських виборів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-07-01 02:43:06
"План оновлення країни", який презентував Єдиний Центр ще вкінці зими 2009 року містить три основні пункти: запровадження відкритих списків на виборах, проведення одночасно дострокових виборів президента та ВРУ, прийняття нової Конституції України. Як видно, усі політичні сили так чи інакше схиляють до реалізації такого плану", - сказав голова Івано-Франківської обласної організації Єдиного Центру Павло Андрусяк.

"Оскільки вибори Президента вже призначені, то ми вважаємо, що доцільно було би разом із ними провести і парламентські вибори. Згідно соціологічних досліджень суспільство розчарувалось у діючій владі, тому логічно би було цю владу переобрати, - переконаний Павло Андрусяк. – Ми би отримали і нового Президента, і новий парламент, і новий уряд. А Президент зміг би отримати підтримку більшості в парламенті".

"Проведення обох виборів одночасно – це політично чесне рішення перед виборцями. Той, хто не справляється із делегованими народом повноваженнями, повинен піти і дати можливість іншим зайнятись розбудовою нашої держави, виводом її із кризи та забезпеченням спокою у суспільстві", - зазначив політик.

Обговорити на форумі