друкувати


Тимошенко: Криза в Україні буде ще мінімум півтора року

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-06-24 11:51:21
Україна буде боротися з економічною кризою ще щонайменше півтора року. Прем'єр змінила думку про те, що кризу в Україні зупинено, і попереджає про довгий шлях подолання економічних проблем.

Про це на засіданні уряду заявила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко.

За її прогнозом, півтора року - це найменший термін, необхідний для подолання кризових явищ.

В той же час, Тимошенко висловила переконання в тому, що її уряд і коаліція у Верховній раді працюватимуть ефективно, незважаючи на всі перепони.

"Я думаю, що політичні злочинці, я їх так називаю, які хочуть зруйнувати ці залишки спокою в країні, залишки стабільності, які базуються на роботі уряду, на роботі коаліції, так чи інакше будуть відповідати перед нацією українською, перед історією", - наголосила прем'єр, додавши, що "ми будемо робити свою справу".

Нагадаємо, 17 червня Тимошенко заявила, що криза в українській економіці зупинилася. Такого висновку вона дійшла з огляду на показники промислового виробництва, які за підсумками травня склали 1,3%.

Разом із тим, економісти попереджають, що дна кризи Україна може досягнути восени цього року. Зокрема, кандидат у президенти Сергій Тігіпко вважає, що головним наслідком поглиблення кризових явищ у вересні може стати зростання рівня безробіття в Україні , повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі