друкувати


А.Яценюк: Діюча газова угода – це банкрутство країни

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-06-22 05:21:02
Арсеній Яценюк вважає, що для України єдиним виходом з енергетичної кризи є будівництво безпечних електростанцій. Про це він заявив, відповідаючи на питання журналістів, в п'ятницю 19 червня під час прес-конференції для ЗМІ 7 західних регіонів України.

"У нас в Україні об'єм споживання газу в 4 рази вищий, ніж в Польщі. Електроенергетичний сектор - це вихід з газової залежності, тому я вважаю, що будувати електростанції просто необхідно. Я підтримував і підтримую енергопрограми", - сказав лідер "ФРОНТУ ЗМІН", повідомляє прес-служба Івано-Франківського обласного осередку ГО "Фронт Змін".

Арсеній Яценюк підкреслив, що це - єдиний спосіб знизити залежність країни від іноземного газу. "Газова угода, яка була підписана урядом – це шлях до банкрутства країни. Електрична енергія може стати замінником дорогого газу. Якщо це безпечний проект, який дасть можливість зменшити енергетичну залежність, то я його тільки підтримаю", - заявив він.

19 червня Арсеній Яценюк знаходиться в робочій поїздці по Західній Україні. Сьогодні він відвідав Івано-Франківську обласну лікарню, де привітав лікарів з професійним святом, відповів на запитання медиків і подарував переносний рентгенівський апарат. Також лідер Ініціативи "ФРОНТ ЗМІН" провів робоче засідання активістів обласної організації.

Обговорити на форумі