друкувати


А.Яценюк відвідав дітей-сиріт, над якими він взяв опіку

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-06-22 12:11:59
Під час робочої поїздки до Івано-Франківську, Арсеній Яценюк завітав до села Ямниця, де проживає двоє дітей, якими він опікується вже понад рік.

"В першу чергу суспільство має стати добріше, байдужість держави – це вже наслідок. А є причина – ми стали мирські і не думаємо про ближнього ні про свого, ні про чужого", – сказав Арсеній Яценюк, повідомляє прес-служба Івано-Франківського обласного осередку ГО "Фронт Змін".

Лідер "ФРОНТУ ЗМІН" передав дітям одяг, спортивний інвентар та принтер, а також пообіцяв провести інтернет. Минулого разу він подарував дітям комп’ютер та набір слюсарських інструментів.

Довідка. Понад рік тому Арсеній Яценюк узяв під свою опіку двох дітей-сиріт з села Ямниця Тісменицкого району Івано-Франківської області. Історію дітей Богдана Дмитрика і Василя Мельника лідер "ФРОНТУ ЗМІН" почув в одному випусків новин. Богдану п'ятнадцять років, Василю - десять. Круглими сиротами вони стали в грудні 2007, коли померла від раку їхня мама. Діти живуть зі своєю 80-річною майже сліпою бабусею, яка має першу групу інвалідності по зору.

Обговорити на форумі