друкувати


Кого кличуть гори – туристів чи секс-індустрію?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-06-20 05:16:52
На жаль, багатьох туристів на Прикарпатті приваблюють не тільки історичні пам’ятки чи природна краса й неповторність ландшафтів. За прогнозами експертів МВС, у період кризи щорічний дохід секс-індустрії у нашій країні зросте майже удвічі – з 700 мільйонів доларів до півтора мільйона.

Не стоїть осторонь і Прикарпаття, за свідченням фахівців, елітний секс-тур до нашого краю коштує сьогодні 1000 євро. Як правило, це тур вихідного дня. Сюди входить проживання у готелі з саунами і тренажерами, плюс гарна дівчина у супровід. Це добре організований бізнес, який, в основному, працює через Інтернет.

- У цій сфері добре поставлено роботу і наших готелів, - розповідає Коломия ВЕБ Порталу одна з працівниць готелю класу люкс, з якою ми зустрілись у коломийській фірмі з працевлаштування. – Не можу вам багато розказати, але схема роботи деяких готелів дуже схожа на послуги сутенерів. Був випадок, коли приїхала група чоловіків з-за кордону, заплатили гроші, замовили найкращі номери і…кількох дівчат, яких поселили під виглядом майбутніх наречених. Ні, дівчат вони не ображали, возили всюди з собою, пригощали, дарували сувеніри. Але про жодне одруження там не йшлося. Хлопці нарозважались, і поїхали. А дівчата залишились із непоганим заробітком.

Моя співрозмовниця має неабиякий досвід у цій справі, бо сама починала з роботи покоївкою. Каже, що ми самі винні в тому, що з нашими дівчатами так поводяться. Можливість легко познайомитись із дівчатами у барі, або на вулиці, отримати від них за гроші будь-які сексуальні послуги (навіть за вечерю в ресторані або за якийсь модний одяг!), - переконують іноземців у тому, що у нас так прийнято, що проституція у нас легалізована.

Ото і маємо наслідки…

Автор: Маґда НИКОЛИШИН, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі