друкувати


Поляки малювали у "Буковелі"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-06-15 06:06:59
З ініціативи депутата обласної ради Олександри Мечевої за підтримки дирекції туркомплексу та Національної спілки художників України на теренах туристичного комплексу "Буковель" завершив роботу двотижневий молодіжний українсько-польський пленер, який проходив у рамках відзначення Року молоді в Україні та з метою поглибення українсько-польських зв’язків.

Серед 27 учасників пленеру були студенти старших курсів Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури, учні Київської державної художньої середньої школи імені Тараса Шевченка, художніх класів Івано-Франківської загальноосвітньої школи-ліцею № 23 Прикарпатського університету імені Василя Стефаника та вихованці понадгімназійної школи №23 "Електрик" імені Владзимира Крюковського (м.Нова Суль, Польща), повідомляє прес-служба ОДА.

Майстер-класи для молодих художників провели члени обласної організації Національної спілки художників України: Володимир Повшик, Василь Красьоха та представниця Київської обласної організації художників Світлана Аношкіна. Окрім того, у програмі молодіжного пленеру відбулося ознайомлення його учасників з історією, звичаями та традиціями Гуцульщини.

Обговорити на форумі