друкувати


Найприємніші способи, які допоможуть кинути палити

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-06-13 11:38:48
Як же позбутися від цієї згубної звички? В даний час існує велика кількість різних способів кинути палити, але один з найприємніших - за допомогою солодощів. Наприклад, знайомі нам усім льодяники Чупа Чупс (Chupa Chups) - вони й солодкі, і здатні чисто психологічно замінити сигарету завдяки своїй паличці (руки та рот будуть зайняті).

Крім того, в них немає цукру, і містять вони всього 100 калорій в одному льодяники - тобто у вазі ви не додасте.

Ось ще кілька корисних порад, які допоможуть вам позбавитися від сигарети:

Більше займайтеся фізичними вправами: наприклад, ходите на роботу пішки, а не їздите на автобусі або тролейбусі; делайте по утрам зарядку або запишіть у фітнес-клуб.

Якщо ви відчуваєте голод через відсутність чергової дози нікотину, носіть з собою якусь легку закуску. Також пийте більше води - це природним способом очистить ваш організм від шкідливих речовин.

Перед тим, як лягати спати, поніжтесь довше в гарячій ванні і не забудьте скористатися ароматними маслами та пінами для ванн - це допоможе зняти напругу.

Не думайте про те, що треба НЕ палити- це досить неприємне заняття, краще уявіть, скільки грошей ви заощадите за місяць без цигарки, повідомляє Український Бізнес Ресурс.

Обговорити на форумі